Klantenkaart

Met onze klantenkaart / spaarkaart ontvangt u bij elke 10€ aan boodschappen één stempel. Bij een volle stempelkaart (20 stempels) ontvangt u 5€ korting op uw volgende aankoop.

Hoeveel stempels moet ik verzamelen voor 5€ korting? Op een stempelkaart passen 20 stempels. Als deze vol is ontvangt u 5€ korting op uw volgende aankoop.

Wanneer ontvang ik een stempel? U ontvangt bij elke 10€ aan boodschappen een stempel. Als u voor 32,65€ aan boodschappen heeft, ontvangt u 3 stempels.

Mag ik meerdere volle stempelkaarten inleveren? Ja dat mag. U mag over het gehele bedrag van uw boodschappen volle stempelkaarten inleveren. Als u boodschappen doet voor 32,65€ en u levert 6 stempelkaarten in, dan betaalt u slechts 2,65€.

Is de stempelkaart ook geldig voor acties? Ja, u mag de stempelkaart voor al uw boodschappen inleveren.

Mag ik de stempelkaart combineren met een cadeaubon? Ja, u mag de stempelkaart ook met een cadeaubon van De Tuin van Broeder Ludovicus combineren.

Is mijn oude (paarse) stempelkaart nog geldig? Ja, u mag uw oude paarse stempelkaart verder gebruiken en inleveren. De kaart blijft geldig tot deze vol is en ingeleverd wordt.

Let op! De stempelkaart is niet inwisselbaar voor contant geld.